Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Kedves Vásárlónk!

Engedje meg, hogy tájékoztassuk a koronavírus járvány kapcsán kialakult átmeneti változásokról!
Rendeléseink száma az elmúlt időszakhoz képest jelentősen megnövekedett.
Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ennek ellenére az Ön rendelését maradéktalanul teljesíteni tudjuk, ezért az eddig megszokott szerdai napokon túl kedden és csütörtökön is végzünk kiszállítást. A Budapest és környéki címekre kedden és szerdán, Budapest és a Balaton között valamint a Balaton északi partján csütörtökön 13 és 20 óra között szállítjuk ki a rendeléseket a beérkezés sorrendjének figyelembevételével. Rendelés leadási határidő: a szállítási napot megelőző szombat 20:00 óra. A változás az eddig már leadott rendeléseket is érinti. Ezzel kapcsolatban mielőbb felvesszük a kapcsolatot az érintett Vásárlókkal.
A megrendelt áruk beszerzését több partnerünknél végezzük, ennek ellenére előfordulhat, hogy a rendelt termék még helyettesítéssel sem lesz elérhető (pl. instant élesztők).
Mennyiségi korlátozást egyenlőre nem kívánunk bevezetni, viszont a teljes kifosztottság megelőzésének érdekében kérjük a felesleges felhalmozás mellőzését!

Amennyiben Ön önkéntes karanténban van, kérjük jelezze ezt felénk a megrendelési folyamat során a megjegyzés rovatban! 
Ön és kollégáink egészségének védelme, valamint a koronavírus fertőzés terjedésének megelőzése érdekében rendelését fizetheti előreutalással (amennyiben visszaváltható termék is van a rendelésben, kérjük, a göngyöleg árát adja hozzá a végösszeghez, mert a rendszer ezt automatikusan ezt nem teszi meg). Az esetleges visszajáró pénzt pedig igény szerint visszautaljuk, biztosítva ezáltal a készpénzmentes vásárlást. A rendelt termékek átvétele során nem szükséges a személyes találkozás kollégánkkal. Minden átadással és fizetéssel kapcsolatos részletet telefonon egyeztetünk Önnel. Ez esetben rendelését a megszokott műanyag ládák helyett papírdobozokban szállítjuk ki.

Társaságunk folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, további intézkedést szükség esetén ennek ismeretében teszünk.

Megértését  és együttműködését előre is köszönjük és nagyon jó egészséget kívánunk! :)